Voda je mekša i podatnija od svega, unatoč tome ništa joj se ne može oduprijeti. Lao TzeTko smo mi?

Aqua d.o.o. je dugogodišnji proizvođač i distributer mehaničkih, ionskih i membranskih filtera za vodu te UV dezinfekcije. Od početka našeg poslovanja (travanj, 2003. godine) nalazimo se u Pazinu te smo uspostavili kvalitetnu dugogodišnju suradnju s vodećim proizvođačima opreme za filtriranje, distributerima i serviserima ugostiteljske opreme te hotelskim turističkim tvrtkama. 

Naši najuspješniji proizvodi po kojima smo prepoznatljivi  jesu

filteri za omekšavanje vode – AQUASOFT i 

filteri za dekarbonizaciju vode – AQUADEK.

Što je naš cilj?

Aqua d.o.o. nastoji osigurati pročišćenu vrhunsku kvalitetu vode, filtraciju i punjenje opreme za različitu uporabu: industrijsku, komercijalnu i kućansku.

Usredotočili smo se na kontinuirano poboljšanje i udovoljavanje  strogim standardima kvalitete kako bismo osigurali visoku kvalitetu, pouzdan, učinkovit i djelotvoran  rad opreme koja je jednostavna za korištenje, instaliranje i održavanje.

Nastojimo Vam pružiti najbolju uslugu i stalnu podršku pri ugradnji i održavanju Vaših vodnih sustava te u edukaciji.

Aqua d.o.o. ima za cilj omogućiti kvalitetniji i dugovječni rad vaših uređaja/strojeva uklanjanjem kamenca i drugih tvari iz vode.

Što to vama znači?

Najkraće rečeno, nudimo Vam znanje i proizvode u vezi s filtriranjem vode  kako biste smanjili svoje troškove i povećali kvalitetu svog  poslovanja.

Proizvodi su analizirani i odobreni (Narodne novine 46/94) od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo – (Croatian National Institute of Public Health).