Omekšivači vode
Proizvodi za kućanstva

Kinetico omekšivači  onemogućuju stvaranje kamenca zbog čega će voda biti meka, a kućanski uređaji te vodne instalacije imati duži vijek trajanja. Kinetico omekšivači imaju prednost što zbog svog dizajna zauzimaju veoma malo prostora u vašem domu.  Dizajnirani su u obliku modernih dugovječnih ormarića. Kompaktni su u odnosu na sustave većih razmjera i potrebno im je malo prostora.
Potrebno im je vrlo malo soli kojom pročišćuju što je moguće više vode.
Neelektrični su – nije potreban električni priključak prilikom ugradnje,  što omogućuje smještaj na najprikladnije mjesto u kući.

Kinetico sustavi izrađeni su za uklanjanje više nečistoća i  dugoročno smanjenje  troškova.
Ono što je najvažnije jest da Kinetico omekšivači  smanjuju otpad te potrošnju energije svode na najmanju razinu i imaju najmanji mogući utjecaj na okoliš.

Iz naše ponude izdvajamo:

Kinetico Premier 

Najnapredniji omekšivač vode tvrtke Kinetico.  Jedan je od najmanjih omekšivača bez električnog napajanja s dvostrukim spremnikom za kućanstva koji stane u kuhinjski ormarić.

Osobine:

  • kompaktan: stane u kuhinjski ormarić standardne veličine
  • bez elektičnog napajanja
  • dvostruki spremnik – neometano pruža omekšanu vodu tijekom cijelog dana
  • dimenzije širina – 219mmx dubina – 468mm x visina – 498mm

 

Kinetico 2050c

Uređaj koji ne treba priključak na električnu energiju. Zahvaljujući patentiranoj turbini koristi kinetičku energiju vode za svoj rad. Tehnološki dizajn uređaja sa dvostrukim spremnikom omogućava omekšavanje vode neprekidno 24 h na dan. Mjerenje potrošnje vode u ovom uređaju je vrlo precizno, čime se dobiva optimalan trenutak za regeneraciju. U samom postupku regeneracije koristi se omekšana voda.Zbog toga ovaj uređaj ima veći kapacitet, manju potrošnju i produljenu trajnost.

 

Essential 8

Uređaj koji ne treba priključak na električnu energiju.
Zahvaljujući patentiranoj turbini koristi kinetičku energiju vode za svoj rad.
Tehnološki dizajn uređaja sa jednostrukim spremnikom omogućava efikasno omekšavanje vode.
Mjerenje potrošnje vode u ovom uređaju je vrlo precizno, čime se dobiva optimalan trenutak za regeneraciju. Zbog toga ovaj uređaj ima veći kapacitet, manju potrošnju i produljena trajnost.

Zatražite ponudu pomoću obrasca za kontakt.

POSLOVNI PROIZVODI